Сайт знаходиться на стадії активного заповнення контентом

Мобільний ангіограф EUROAMPLI Alien 2020

Виробник: Eurocolumbus
Артикул: Мобильный ангиограф EUROAMPLI Alien 2020
Наявність: В наявності

Виробництво Eurocolumbus, Італія

   Мобільний ангіограф Euroampli Alien 2020 - це сучасний мобільний рентген апарат, який поєднує в собі високі технічні характеристики стаціонарних ангіографів і доступну ціну рентгенхірургічних систем типу C-дуга - новий підхід до вирішення завдань інтервенційної діагностики та хірургії.

 

   У рентген апараті Алиен 2020 датчиком рентгенівського випромінювання служить цифровий плоский детектор 20х20 см. Його використання дозволяє зменшити дозу опромінення в порівнянні з РЕОП. Висока квантова ефективність, роздільна здатність і співвідношення сигнал / шум детектора забезпечує найвищу якість зображення на даному етапі розвитку технологій.

 

 

   Широкий діапазон переміщень ангіографа Euroampli Alien 2020 дозволяє отримати будь-яку необхідну проекцію. Всі переміщення повністю моторизовані і забезпечують позиціонування з мінімальними витратами часу. Функція ізоцентра автоматично утримує зону інтересу в центрі кадру при обертанні С-дуги.

   Важливою характеристикою даного рентген апарату є можливість зміни фокусної відстані, що дозволяє встановити цифровий приймач зображення в максимальному наближенні до пацієнта або, навпаки, видалити.

   Робоча станція оснащена ангіопакетом з цифровою субстракціонною ангіографією (ЦСА, digital subtraction angiography, DSA). Сферами застосування апарату є ангіографія, урологія, травматологія та ортопедія і ін. Апарат може бути оснащений інжектором і кардіостанцією, що дає можливість використовувати його як ангіограф.

 

 

      Динамічний детектор 20х20 см

   Рентгенівський апарат оснащується динамічним детектором останнього покоління, який гарантує максимальну якість при мінімальній дозі. Застосування спеціальних методів обробки зображень, дозволяє використовувати максимально коротку експозицію і ліквідувати виникаючі при цьому втрати контрасту, тим самим, забезпечуючи мінімізацію променевого навантаження.

 

      Рентгенівський генератор

   Апарат має потужний високочастотний інверторний генератор з мікропроцесорним управлінням нового покоління.

 

      Рентгенівська трубка з високовольтними дротами

   Євроамплі Алієн 2020 на базовій конфігурації оснащується потужною рентгенівською трубкою з обертовим анодом.

 

      С-подібний штатив

   Штатив С-дуги дозволяє позиціонувати рентгенівську трубку вільно щодо пацієнта. Пересувна конструкція штатива Євроамплі Алієн 2020 дозволяє встановлювати комплекс практично в будь-якому приміщенні.

 

 

      Опції:

   Апарат може бути оснащений великою кількістю додаткових опцій:

   —   Рентгенопрозорий стіл
   —   Лазерна система наведення
   —   Термопринтер
   —   Пристрій вимірювання дози на площу
   —   Сенсорний монітор управління параметрами всієї системи
   —   Виносний пульт управління С-дугою з маніпуляторами типу джойстик і т.д.
   —   Автоматичний інжектор
   —   Кардіостанція (робоче місце лікаря-кардіолога)

 

   Рентгенівський апарат Euroampli Alien 2020 може виготовлятися на замовлення на заводі Eurocolumbus в Італії спеціально під Ваші вимоги. Система має різні варіанти виконання і опції. Базова конфігурація включає найбільш доступні компоненти. Під певне технічне завдання або під вимоги клієнта можливо виготовлення спеціалізованих конфігурацій.

 

 

Міні демонстрація роботи ангіографа Alien:

 

Купити мобільний ангіограф EUROAMPLI Alien 2020 на Україні - компанія Форамед

Мобільний ангіограф EUROAMPLI Alien 2020 - ціна відповідає якості

ForaMed - інтернет-магазин медичного обладнання з найбільшим асортиментом. Немає значення, вам потрібно купити мобільний ангіограф euroampli alien 2020 або ж лампи бактерицидні - все це ви підберете в онлайн-магазині медтехніки foramed.com.ua. У нас на сайті можна вибрати та замовити світильник медичний пересувний або купити медичний дистилятор для медичних установ, а також для особистого користування.

Мобільний ангіограф EUROAMPLI Alien 2020 - доступні умови покупки

Ціна кисневого концентратора та інших товарів дуже хороша. У зв'язку з цим рекомендуємо вибрати спірограф - купити та замовити доставку в Одесу, Івано-Франківськ та інші міста України. Поспішайте придбати ліжко медичне, ціна тепер найкраща.
Написати огляд
Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
    ТОП категорииТОП менюТОП карточки
Фізіотерапія
Функціональна діагностика
Хірургія
Лабораторна діагностика
Медичні меблі
Неонатологія
Офтальмологія
Оториноларингологія
Реанімація | Інтенсивна терапія
Рентгенологія | Томографія
Стерилізація | Дезінфекція
Реабілітаційне обладнання